Gör ett coronatest hos oss.

Hos oss kan du testa dig för Covid-19. Vi erbjuder de olika typer av coronatest som du ser här nedan.

img

Antigentest

Ett antigentest är ett coronatest som visar ifall du har en pågående infektion eller inte. När vi tar ett antigentest på dig svabbar vi dig långt in i din näsa eller ditt svalg. De pinnar vi använder oss av är gjorda för att fånga upp virus och bakterier. Ett antigentest är det coronatest som ger dig snabbast möjliga provsvar. Du får nämligen svar på ditt prov inom 10 till 30 minuter från och med det att du tagit ditt test.

img

PCR-test

Ett PCR-test används också för att se om du har en pågående infektion eller inte. Även det utförs genom att vi stoppar in en provpinne långt ner i din näsa eller ditt svalg. Provsvaret för ett PCR-test kan variera mellan allt från en till fyra dagar.

img

Reseintyg

Genom att ta ett antigen- eller PCR-test hos oss som visar negativt kan du få ett reseintyg om det är så att du vill resa utomlands.

img

Antikroppstest

Vill du i stället veta om du redan har haft Covid-19 eller inte? Då kan du ta ett antikroppstest hos oss. Det görs genom att vi ger dig två stick i fingret eller ett stick i armvecket. Det tar sedan två till sju dagar innan du får ditt provsvar.