Vi utför coronatest

Ska du resa utomlands? Eller är du sjuk och vill veta om du har Covid-19 eller inte? Hos oss kan du ta coronatest och få snabbast möjliga svar. Exakt hur lång tid som det tar att få ditt provsvar beror på vilken typ av test det är du tar. Vi siktar dock alltid på att ge dig ett svar så fort det bara går. På så sätt kan du komma i väg på din resa eller återgå till ditt arbete på snabbast möjliga sätt.

Vårt antikroppstest

Om du vill veta om du redan haft Covid-19 kan du göra ett antikroppstest. Det utförs genom att vi ger dig två stick i fingret eller ett stick i armvecket. Eftersom symptomen för Covid-19 kan variera kraftigt kan det nämligen vara svårt att veta ifall du redan haft viruset eller inte. Har du redan haft det kan du dessutom bli mer resistent mot sjukdomen, så det kan vara bra att veta. Gör därför ett coronatest hos oss och se om du har antikroppar eller inte. Har du antikroppar tyder det alltså på att du redan haft Covid-19.

Boka ditt besök!

Det är lätt att hitta en tid för coronatest som passar dig hos oss eftersom vi har öppet under årets alla dagar oavsett om det rör sig om veckodagar eller helger. Vi siktar efter att vara så lättillgängliga som möjligt så att även du som är ute i sista minuten ska kunna få den hjälp du behöver. Hos oss kan du också känna dig säker på att du kommer få den vård eller tjänst du önskar eftersom vi är noga med att individanpassa vår service. Vår personal är mycket erfarna och följer noggrant alla riktlinjer och regler som gäller. Vi vet med andra ord vad vi syssla mer och är alltid ute efter att ge dig en så trevlig kundupplevelse som möjligt!